Posibil ATAC TERORIST la Ambasada FRANTEI de la ROMA, dupa ce un plic explozibil a fost trimis pe adresa institutiei

O ancheta a fost deschisa pentru un posibil atac terorist, dupa ce un plic explozibil a fost trimis la Ambasada Frantei de la Roma, relateaza The Local.

Plicul a fost trimis la ambasada Frantei, situata in inima centrului istoric al Romei, fiind deschis de catre un angajat al ambasadei care sorta scrisorile sosite pe adresa insitutiei. Indata ce plicul a fost deschis, au izbunit flacari in fata femeii.

CITESTE SI: ATENTAT cu masina-capcana la BAGDAD: Cel putin 60 de MORTI si 200 de RANITI

“Am vazut flacara si m-am gandit imediat ca a fost o bomba. Am aruncat plicul si am fugit . Am avut noroc scanteile nu au ajuns la ochi sau maini “, a declarat angajata.

Cladirea a fost evacuata de urgenta. Femeia, aflata in soc, nu a suferit nicio rana, dar a fost transportata la spital pentru investigatii suplimentare. Ambasadorul Frantei in Italia, Catherine Colonna, a fost informata imediat despre incident.

CITESTE SI: NIGERIA: CEL PUTIN 50 DE PERSOANE AU FOST UCISE SI SUTE AU FOST RANITE IN URMA UNUI ATAC CU BOMBA

Plicul nu continea niciun mesaj, iar pana in acest moment nimeni nu l-a revendicat. Acesta este inspectat de echipele Diviziei de Investigatie Generala si Operatiuni Speciale (DIGOS) din Italia, iar ancheta este coordonata de o echipa anti-tero.

Sursa foto tempostretto