POSTA ROMANA a deschis in Capitala prima FRANCIZA

Compania Nationala POSTA ROMANA (CNPR) si Domino Plaza au deschis prima FRANCIZA a operatorului national de servicii postale, in Capitala, astfel ca aproximativ 80.000 de locuitori din Cartierul Tei vor putea sa-si plateasca FACTURILE sau sa expedieze COLETE din acelasi loc in care isi fac si cumparaturile, informeaza CNPR.

Conform contractului semnat cu POSTA ROMANA, subunitatea postala Partener Domino a fost dotata de beneficiarul de franciza cu toate echipamentele impuse de activitatea postala, inclusiv cu sistemele de securitate necesare. Costul estimat al investitiilor facute de compania Domino Servicii Diverse este de aproximativ 40.000 de lei.

Citeste si: PERSOANELE DIN ZONELE AFECTATE DE INUNDATII, CAZATE IN SPATIILE DEDICATE ANGAJATILOR POSTEI ROMANA

Beneficiarul de FRANCIZA va raporta POSTEI ROMANE veniturile incasate, din care va pastra o suma constituita din comisioane fixe aplicate pe serviciu sau produs furnizat. La aceasta suma finala, operatorul national de servicii postale va mai incasa o redeventa de 2%.

In cadrul subunitatii vor lucra trei angajati, programul de lucru cu publicul fiind de luni pana sambata, intre orele 9,00 — 21,00, si duminica, intre orele 9,00 — 17,30. Aceasta va oferi toate produsele si serviciile din portofoliul Postei Romane, cu exceptia distributiei de pensii.

Incasarile anuale estimate in subunitatea postala Partener Domino sunt de aproximativ 1 milion de lei, cu un profit estimat pentru POSTA ROMANA de 78.000 de lei. Veniturile anuale estimate ale Domino Servicii Diverse depasesc 150.000 de lei.

Compania Nationala POSTA ROMANA detine cea mai mare retea de distributie la nivel national, insemnand peste 80% din totalul subunitatilor postale care opereaza, in prezent, in Romania.

Citeste si: DISTRIBUIREA CARDURILOR DE SANATATE VA INCEPE LA 18 SEPTEMBRIE

In prezent, peste 19 milioane de locuitori beneficiaza de serviciile POSTEI ROMANE si peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reteaua postala proprie.

Sursa foto: stireazilei.ro