Poșta Română schimbă directorii ca pe ciorapi! Costin Tudor este al cincilea în ultimul an

Costin Tudor a fost numit director general provizoriu al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR), a anunțat Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), informează agerpres.ro.

Acesta este al cincilea director în ultimele 12 luni și îl înlocuiește pe Ovidiu Secară. “În decursul zilei de astăzi, 2 aprilie a.c., a avut loc ședința Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română S. A. în care s-a hotărât numirea că director general provizoriu a domnului Costin Tudor. Această decizie a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română S.A.”, se arată în informarea ministerului de resort.

Până la acest moment, Ovidiu Ioan Secară, director general adjunct la Poșta Română, a deținut șefia companiei, după demisia Elenei Petrașcu din funcția de director general, anunțată în dată de 15 februarie 2018. Poșta Română, companie națională înființată conform Legii 31/1990, și nu o instituție publică, este deținută de statul român, prin Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională (MCSI), în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%.

Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, însemnând peste 80% din totalul subunitatilor poștale care operează, în prezent, în România. La ora actuală, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poștei Române și peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de rețeaua poștală proprie.

Sursă foto: realitatea