Postarea lui Lazaroiu de pe Facebook, considerata o gluma de vacanta de Marian Preda

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, considera ca postarea lui Sebastian Lazaroiu de pe Facebook, constand intr-o fotografie trucata cu o jurnalista de la postul Antena 3 dupa gratii, nu are niciun efect asupra calitatii de membru al fundatiei, si a comentat gestul acestuia drept “o gluma de vacanta”.

“Este vorba despre relatia lui Sebastian Lazaroiu cu Presedintia. Din punctul de vedere al fundatiei, nu exista nicio problema, nu este afectata deloc de disputa lui cu Antena 3. Eu nu pot discuta calitatea lui de consilier prezidential. Este membru fondator al fundatiei si, din acest punct de vedere, nu mi se pare nicio problema. A fost un pamflet, nu a fost nimic altceva. Cred ca cei de la Antena 3 care de foarte multe ori au dat informatii incorecte cu buna stiinta au mult mai multe probleme decat Sebastian Lazaroiu care a facut o gluma de vacanta”, a declarat Marian Preda.

Vezi aici fotografia postata de Sebastian Lazaroiu pe pagina sa de Facebook

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a postat joi, pe Facebook, o imagine trucata cu jurnalista Mihaela Barzila de la Antena 3 dupa gratii, la cateva ore dupa ce Departamentul National Anticoruptie (DNA) a anuntat ca postul Antena 3 este pus sub invinuire intr-un dosar de santaj.

La scurt timp a aparut si reactia Administratiei Prezidentiale, care si-a cerut scuze pentru postarea lui Sebastian Lazaroiu, prin vocea purtatorului de cuvant, Bogdan Oprea. Acesta a prezentat scuze in numele presedintelui Romaniei, precizand ca regreta aceasta postare.

Bogdan Oprea a intrat in direct la Antena 3 pentru a-si cere scuze “in numele lui Traian Basescu si al Administratiei Prezidentiale”. La scurt timp, Sebastian Lazaroiu a sters fotografia pe care o postase.

“Va impartasesc indignarea. In numele presedintelui va cer scuze public pentru aceasta abordare a domnului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu”, a spus Bogdan Oprea.