POSTASII au cerut in strada DEMITEREA directorului general al Postei Romane

Aproximativ 150 de membri ai Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania au pichetat miercuri, de la ora 11.00, sediul Companiei Nationale Posta Romana din Bucuresti, cerand, in principal, DEMITEREA directorului general al acesteia, Ion Smeeianu, si a directorului executiv, Rosita Alexe.

De asemenea, protestatarii au cerut acordarea unei CRESTERI SALARIALE egale cu echivalentul inflatiei, in suma fixa, tuturor salariatilor, incepand cu data de 1 iunie. Protestul s-a incheiat la ora 12.15, fara sa fie inregistrate incidente.

Citeste si: POSTASII romani intra in GREVA! Vezi cand se va intampla asta

Totodata, miercuri, de la ora 11.00, au fost organizate PICHETE si la prefecturile judetene din toata tara. Duminica, incepand cu ora 10.00, in Piata Victoriei din Bucuresti, va avea loc un MITING DE PROTEST, la care este estimata o participare de aproximativ 5.000 de lucratori postali, potrivit lui Cristian Iancu, secretarul general adjunct al Federatiei Sindicatelor din Posta si Telecomunicatii.

Citeste si: SINDICALISTII de la metrou vor PICHETA sediul Ministerului Transporturilor

Conform calendarului de proteste anuntat, marti, de MATEI BRATIANU, presedintele Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania, pe 13 mai va fi declansata GREVA JAPONEZA in toata tara, iar pe 15 mai vor avea loc PICHETE la sediile oficiilor judetene de posta din toata tara si la sediul Companiei Nationale Posta Romana, incepand cu ora 10,00.

“In cazul in care autoritatile competente ale statului vor ignora solicitarile sindicatului, din data de 19 mai, liderii de sindicat, impreuna cu reprezentanti din structurile de conducere, vor intra in GREVA FOAMEI”, a declarat MATEI BRATIANU.

Sursa foto: incont.ro