POSTASII IES IN STRADA! REVENDICARILE ANGAJATILOR POSTEI ROMANE

POSTASII ies in STRADA! Angajatii companiei POSTA ROMANA sunt nemultumiti de salarii, asa ca vor protesta, marti, pentru a-si sustine revendicarile. Aproximativ 3.000 de persoane sunt asteptate sa se alature manifestatiei.

Potrivit unui comunicat al Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) remis Mediafax, actiunea va avea loc in intervalul 08:00-10:00, timp de 30 de minute, in fata unor subunitati ale companiei din orasele resedinta de judet, dar si din Bucuresti. Ei sunt nemultumiti ca dupa 7 luni de negocieri nu li s-au onorat urmatoarele revendicari:

CITESTE SI: HAOS IN PUSCARII! DUPA DETINUTI A VENIT RANDUL GARDIENILOR SA FACA PROTESTE

Sindicatul a mai transmis ca se va alatura tuturor manifestatiilor care vor avea ca revendicari “cresterea nivelului de trai, imbunatatirea conditiilor de munca si siguranta locurilor de munca ale salariatilor din Romania”. Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit brut de 19,6 milioane de lei (4,4 milioane de euro), in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut.

Rezultatul net s-a ridicat, in acelasi interval, la 15,8 milioane de lei (3,5 milioane de euro), in crestere cu 2,5% fata de primele sase luni din 2015.

Sursa foto: realitatea