POSTASII, miting de protest in Piata Victoriei

POSTASII afiliati Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) participa, incepand la ora 10.00 la un MITING de protest in Piata Victoriei.

POSTASII solicita, in principal, demiterea directorului general al Companiei Nationale Posta Romana, Ion Smeeianu, si a directorului executiv, Rosita Alexe, dar si acordarea unei cresteri salariale egale cu echivalentul inflatiei, in suma fixa, tuturor salariatilor, incepand cu data de 1 iunie.

Citeste si: POSTASII AU CERUT IN STRADA DEMITEREA DIRECTORULUI GENERAL AL POSTEI ROMANE

In aceasta saptamana, POSTASII au pichetat miercuri sediul Companiei Nationale Posta Romana din Bucuresti si prefecturile din tara.

Potrivit calendarului de proteste anuntat, recent, de Matei Bratianu, presedintele Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania (SLPR), marti, 13 mai, va fi declansata greva japoneza in toata tara, iar joi, 15 mai, vor avea loc PICHETE la sediile oficiilor judetene de posta din toata tara si la sediul CNPR, incepand cu ora 10,00.

Citeste si: TRAFIC RESTRICTIONAT IN WEEK-END PE MAI MULTE STRAZI DIN CAPITALA, PENTRU DESFASURAREA UNOR EVENIMENTE

“In cazul in care autoritatile competente ale statului vor ignora solicitarile sindicatului, din data de 19 mai, liderii de sindicat, impreuna cu reprezentanti din structurile de conducere, vor intra in GREVA FOAMEI”, a declarat Matei Bratianu.

Sursa foto: timpolis.ro