A TA CUM STA CU PORTBAGAJUL? Ce fel de FEMEIE este, in VIATA si PAT, in FUNCTIE de FORMA FUNDULUI – GALERIE FOTO

Felul de a fi al femeilor este mult influentat de perceptia pe care o au asupra propriului corp, forma fundului fiind una dintre trasaturile fizice pe care-si axeaza atentia ori de cate ori se uita in oglinda – si nu numai.

 FUND IN FORMA DE VAZA

Femeile care au fundul in forma de vaza au, de regula, silueta para. Cu alte cuvinte, au umerii mai mici comparativ cu soldurile, care sunt mai late. Femeile care au aceasta forma a fundului sunt adesea complexate si incearca sa-si ascunde posteriorul, in opinia lor – “defectul”, purtand bluze care acopera aceasta zona a corpului. Acest complex este strans legat cu timiditatea lor, trasatura de caracter evidenta atat in viata sociala, cat si in cea sexuala.

CITESTE SI: TOP 4 POZITII SEXUALE indicate in timpul SARCINII  

FUND OVAL

 La fel ca in cazul fetei ovale, aceasta forma a fundului este considerata perfecta. Dar cu o conditie: femeia sa aiba o greutate corporala normala. Femeile care au fundul oval nu pun atat de mare pret pe el pe care ar trebui. De regula, ele sunt fir dezinvolte, le place sa se bucure de viata. Sunt vioaie deopotriva in relatiile sociale si intre asternuturi. Desi au mare potential de “desavarsire fizica”, tine de vointa fiecareia in parte sa si-l atinga cu ceva efort.

FUND IN FORMA V

 O femeie cu acest tip de posterior are spatele si umerii mai lati de cat bazinul, iar picioarele subtiri. Astfel, trunchiul ei arata ca un V. Aceasta silueta si, implicit, posterior este asociat sportivelor, mai cu seama inotatoarelor. Femeile cu aceasta forma a fundului sunt active si in viata sociala si in pat, insa sufera de un complex: si-ar dori sa fie mai feminine decat sunt, considerand ca sunt mai “baietoase” sau lipsite de acea delicatete specifica sexului frumos. Acest complex, insa, nu le ridica probleme in viata sexuala. De ce? Pentru ca, simtindu-se mai putin feminine decat alte reprezentante ale sexului frumos, ele depun mai mult efort intre asternuturi tocmai pentru a compensa acest complex.

CITESTE SI: Secretele SARUTULUI: 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii 

FUND OCTOGON

 Acest tip de fund prespune mai intai o forma patrata, masculina, a marginilor feselor si aripioare sau “love handles”. Femeile inzestrate de la natura cu aceasta forma de posterior sunt pline de vitalitate, pana la “obraznicie” si perversitate in viata sexuala. Sunt totusi foarte selective in materie de relatii interumane, alegandu-si cu grija atat prietenii, cat si partenerii sexuali.

FUND PATRAT

Femeile cu soldurile prea putin sau deloc arcuite au aceasta forma de fund, considerata tot usor masculinizanta, la fel ca fundul in forma V. Femeile cu fundul patrat sunt, la randul lor, atletice din fire, chiar daca nu practica vreun sport de performanta. Ele prefera tinutele casual-sport pentru ca acestea se pliaza perfect pe firea lor dezinvolta. In viata de zi cu zi, sunt orientate practic, au spirit intreprinzator si sunt foarte muncitoare. Insa se axeaza prea mult pe viata sociala si profesionala si mai putin pe cea personala. De altfel, femeile cu aceasta forma a posteriorului tind sa puna pe plan secunda viata lor sexuala, in favoarea vietii profesionale.

FUND BOMBAT

Arcuire puternica a soldurilor si proeminenta a feselor – astfel arata un fund bombat, considerat foarte feminin si apetisant. Acest tip de posterior il au femeile cu silueta clepsidra. Insa, in pofida faptului ca sunt foarte atragatoare, unele dintre ele considera ca au fundul prea mare. Pe de alta parte, exista si acea categorie de femei care constientizeaza “atuul” pe care il poarta. Pe plan sexual, cele doua sunt diferite. In timp ce primele, cele care-si desconsidera posteriorul, au gesturi de timiditate si jena, cele care-si cunosc potentialul fizic mizeaza mult pe el si aleg acele pozitii sexuale care le scoate cel mai bine in evidenta rotunjimea posteriorului.

Sursa www.lyla.ro