Poti muri daca faci asta? S-a intamplat in Marea Britanie, familia e in stare de SOC!

Un adolescent din Marea Britanie a murit dintr-un motiv incredibil! La numai 17 ani, tanarul a trecut pe lumea cealalta dupa un banal stranut. Nu a fost unul, au fost sase, dar chiar si asa nu se explica cum a fost posibil sa moara dintr-un banal stranut.

Liam Andrews a stranutat de sase ori consecutiv. Adolescentul, originar din Stockton-on-Tees – Marea Britanie, a fost transportat imediat la spital, dupa ce mama sa a chemat disperata ambulanta, nestiind ce s-a intamplat cu copilul ei. 

Nicio clipa nu si-a inchipuit ca stranutul i-ar putea ucide odrasla. Liam a suferit o hemoragie cerebrala aparuta in mod bizar dupa ce a stranutat de mai multe ori. 

Citeste si: O celebra cantareata va fi reinviata. Afla aici detalii

Transportat la spital, medicii i-au facut toate investigatiile necesare pentru a afla ce s-a intamplat cu tanarul. Dupa ce au constat ca a suferit o hemoragie, l-au supus unei operatii la creier, apoi l-au transferat la Terapie Intensiva.

Mama adolescentului s-a rugat fara incetare ca fiul ei sa scape cu viata din aceasta experienta, insa din pacate Liam a murit dupa patru zile.

Autopsia a dezvaluit ca tanarul era perfect sanatos. Socata, mama tanarului se intreaba care a fost de fapt cauza mortii. “Nu poti muri de la un stranut, oamenii stranuta in fiecare zi”, a spus ea.