Poveste cu bunici si nepoti: Cum sarbatoreste sectorul 6 Ziua Internationala a Drepturilor Copilului

Cu sprijinul Primariei Sectorului 6 si pentru a marca Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, miercuri, 20 noiembrie, incepand cu orele 14:00, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza un eveniment artistic in incinta Plaza Romania.

Sub denumirea ”Poveste cu bunici si nepoti”, manifestarea consta din ateliere interactive de desen, pictura si lucru manual, in cadrul carora cei mai varstnici membri ai comunitatii Sectorului 6  ii vor initia pe copiii prezenti la eveniment in tainele creatiei artistice. Seniorii care isi aduc aportul la reusita evenimentului sunt atat membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, cat si beneficiari ai Fundatiei Estuar.

Sub supravegherea bunicilor, copiii vor realiza obiecte decorative din sticla, carton si masti frumos colorate. Am pregatit surprize pentru cei mai talentati dintre pitici!

Organizat in zona Rotonda, evenimentul isi propune sa promoveze comunicarea intre generatii si sa sensibilizeze opinia publica cu privire la drepturile de care se bucura copiii.

sursa foto: acasa.ro