Poveste de iarna cu bunici si nepoti, la Centrul de Recreere Conacul Golescu Grant

Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant” va gazdui, joi, un eveniment de promovare a dialogului intre generatii, cu sustinerea Primariei Sectorului 6. Manifestarea va incepe la ora 14.00, seniorii si prichindeii din comunitate urmand a se infrunta intr-o competitie inedita, dedicata sarbatorilor de iarna.

Facand apel la pensule si culori, cei 20 de copii si cele 10 persoane in varsta inscrise in concurs vor crea felicitari de Craciun si Anul Nou sub arbitrajul uni juriu competent, care ii va rasplati cu diplome si cadouri.

Copiii participanti la competitie sunt beneficiari ai Cercului de Pictura ce functioneaza in cadrul Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant”, un spatiu care ofera gratuit activitati culturale, sportive si de abilitare pentru copiii si adolescentii din comunitatea Sectorului 6.

La randul lor, persoanele in varsta inscrise in concurs beneficiaza de programe culturale, sportive si de petrecere a timpului liber in cadrul Clubului Seniorilor Sector 6.