Poveste mafioatei care a comis 180 de asasinate. Cruzimea Melissei Calderon, zisa Chinezoaica, l-a ingrozit pana si pe iubitul criminal

Cea mai temuta traficanta de droguri din Mexic era renumita pentru cruzimea cu care isi elimina rivalii sau ii pedepsea pe tradatorii din cartelul sau. Victimele erau rapite iar cadavrele dezmembrate erau lasate la usa familiilor. Insusi propriul iubit, autor a numeroase asasinate, s-a declarat ingrozit de apucaturile criminale ale femeii in varsta de doar 30 de ani si pe seama careia sunt puse in jur de 180 asasinate.

De altfel, chiar el a fost cel care a dat-o pe mana politiei, in baza unei intelegeri care vizeaza o reducere a pedepsei sale pentru nenorocirile comise. Pedro ‘El Chino’ Gomez (Chinezul) le-a indicat anchetatorilor mai multe locuri in care fosta sa amanta, Melissa ‘La China’ Calderon (Chinezoaica), isi ingropase victimele.

CITESTE SI: Ce s-a ales de cuplurile de aur ale Romaniei. Barbatii, mai castigati

Implicarea Melissei Margarita Calderon Ojeda in crima organizata a inceput in 2005 cand a fost cooptata in cartelul Damaso: organizatie criminala care are legaturi cu Sinaloa, cartel ale carei operatiuni au loc in statul mexican Baja California Sur si care este condus chiar de infioratorul Joaquin “El Chapo” Guzman. “Chinezoaica” a urcat rapid in rangurile organizatiei si in 2008 a fost facuta comandant. In aceasta calitate, ea a inceput sa-si impuna autoritatea in La Paz, dar si in Cabo San Lucas, localitate turistica. De cand a preluat conducerea, crimele in statul Baja California Sur s-au triplat.

 Sursa: evz