Povestea celei mai FRUMOASE concurente de la “VOCEA ROMANIEI”. Ce a facut LARISA pana la 17 ani

Editia din acest sezon a VOCII ROMANIEI are parte de o prezenta “angelica” in persoana LARISEI MIHAES, cea mai frumoasa concurenta din istoria show-ului. Originara din Roman, pe tanara o ajuta atat vocea, cu care a intors toate scaunele juratilor, cat si atuurile fizice cu care a inzestrat-o “Mama Natura”.

Ascunsa dupa o cortina, LARISA MIHAES a intors toate scaunele cu piesa “Ploaia”, apartinand formatiei “Cargo”. “Uau! Ce aparitie! A meritat asteptarea”, a spus incantanta Loredana, imediat dupa ce tanara si-a facut aparitia in fata lor.

Citeste si: SCANDAL INAINTE DE DEBUTUL NOII EDITII “VOCEA ROMANIEI”. NU SE POATE ASA CEVA!

Tanara are 17 ani, iar in 2012 a castigat Balul bobocilor la Colegiul National “Roman-Voda”. Atunci LARISA a intrat, pentru prima oara, in atentia opiniei publice, fiind remarcata de presa locala si acordand o serie de interviuri in presa scrisa si la TV, scrie cancan.ro.

A urmat participarea la “Top Talent Show”, un concurs de muzica realizat la initiativa unei televiziuni locale, dupa care LARISA a fost nelipsita de la toate concursurile de profil din liceu.

Tot in 2012, LARISA a cantat si la festivitatile zilelor orasului. Tanara si-a cultivat vocea la cursurile de canto organizate la clubul “Lucky Dance” din Roman.

Anul trecut, frumoasa tanara a participat, alaturi de colegii de la club, la un festival de muzica pentru copii si adolescenti, in Buzau, unde a castigat premiul “Adolescent”, dar si Trofeul grupei 13-15 ani.

Citeste si: LOREDANA GROZA, NICIODATA NU AI VAZUT-O MAI SEXY. FOTO IN ARTICOL

LARISA MIHAES si-a deschis cont pe Facebook abia anul acesta, pe data de 15 septembrie, dupa ce in prealabil, avusese doar un profil “cuminte” pe reteaua de socializare Hi5.

La “VOCEA ROMANIEI”, LARISA face parte din echipa condusa de Tudor Chirila.

Sursa foto: facebook.com