Povestea cersetorului din Filiasi care are trei masini de lux si sta la hotel. VIDEO

Un cersetor din Filiasi in varsta de 25 de ani are o poveste parca desprinsa din filme. Tanarul a ramas fara un picior in urma unui accident, iar de ceva timp s-a apucat de cersit, desi pana sa ramana infirm a lucrat in IT.

Numai ca putini stiu ca cel caruia ii dau un leu din mila tocmai a coborat dintr-un BMW de lux. Potrivit site-ului Stirilor Pro TV, tanarul este foarte inteligent si a inteles repede ca trebuie sa speculeze incidentul nefericit care i-a marcat viata. Drept urmare, s-a apucat de cersit in marile orase din tara, inclusiv la malul marii, unde castigul zilnic creste semnificativ in timpul verii.

Asa se face ca Stefan are acum deja trei BMW-uri si locuieste la hotel. Niciunul dintre oamenii care, din mila, i-au intins acestui tanar cativa lei n-a stiut ca tocmai i-a dat de pomana cuiva care a coborat dintr-un BMW.

Tanarul a fost ridicat pentru a treia oara, de politistii locali, dintr-o intersectie extrem de circulata din Pitesti, potrivit site-ului citat. Impresionati de destinul barbatului fara un picior, politistii s-au gandit initial sa-i caute o slujba. In zadar, insa: tanarul castiga mult prea bine din cersit ca sa renunte la spectacolul strazii, pentru un salariu de 1500-2000 de lei.

Stefan are o viata mai mult decat decenta: locuieste la hotel, mananca la restaurant, iar, dupa estimarile politistilor, castiga cel putin cateva sute de lei pe zi. Si, categoric, are o pasiune: masinile BMW.

Peste toate, una dintre masinile de lux pe care le detine este dotata cu un LCD batut cu pietre Swarovski.

Foto-Video: Pro TV