Povestea ciudată a românului însurat cu două surori! Au 15 copii! Foto în articol

Povestea bărbatului cu două soții, din România, a lăsat oamenii cu gura căscată. Acesta a ajuns cunoscut în toată țara după ce povestea lui de viață, extrem de încurcată, a ieșit la lumină. Mulți dintre oameni sunt bulversați, și chiar îl blamează pe acesta.

George Chirilă, în vârstă de 43 de ani, este căsătorit, după cum declară el, în fața lui Dumnezeu, cu două surori: Nicoleta Moldovanu, în vârstă de 41 de ani, și Mariana Moldovanu, în vârstă de 42 de ani.

Povestea încâlcită de iubire își are cadrul unde într-o localitate din Iași, într-o casă cu 14 camere, izolată într-un câmp. George are împreună cu cele două femei 15 copii. Niciunul dintre ei nu muncește într-un cadru organizat, într-o instituție de stat, de aceea singurele venituri pe care le au provin din agricultură.

Citește și: ȘOCANT! DROGATĂ ȘI VIOLATĂ DE 40 BĂRBAȚI TIMP DE 4 ZILE ÎNTR-O PENSIUNE!

Cu toate acestea, dragostea tot se face-n doi. Fiecare femeie are camera ei separată, iar George doarme și el separat, dar, adesea, alege să o viziteze pe una sau pe cealaltă.

„Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privințele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toți în același loc. Nu e pentru mine așa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine: plăcere. La mine este pentru procreere”, a povestit acesta la TV, notează ciao.ro.

Sursă foto: ciao.ro