Povestea înfiorătoare a unui criminal în serie român odios! Își tortura victimele în timp ce le viola

Artur Ionuţ Strugaru este unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie din România. Trimis în judecată, pe 8 iulie 2015, bărbatul originar din comuna călărăşeană Grădiştea a primit detenţie pe viaţă în 2016, după ce a ucis cu bestialitate ultimele două pensionare. Strugaru era bănuit de şase violuri, între care trei urmate de crime. În perioada septembrie 2008 – mai 2009, pe când avea doar 21 de ani, şi-a inceput seria de orori

Martie 2009  este momentul în care ciminaliştii o găseau în fântână pe M. G., cea care s-a dovedit în timp a fi a doua victima. Fusese siluită, bătută crunt şi aruncată în puţ. Moartea ei venea la nici 6 luni după ce o alta femeie, N. P., de 82 de ani, a avut parte de un tratament similar. Deşi existau multe similitudini între cele două fapte, Strugaru nu era văzut ca principal suspect, spun anchetatorii.

Citește și:  CEI MAI CUNOSCUŢI 10 CRIMINALI ROMÂNI DIN TOATE TIMPURILE! BALAURUL, VĂDUVA NEAGRĂ ȘI RÂMARU NU LIPSESC DIN ACEST TOP

Nu a mai durat mult şi pe 8 mai o altă femeie, de 72 de ani, N. M. se prăpădea în condiţii suspecte, dupa ce în casa ei explodase o butelie. În cele din urmă, procurorii au reuşit să demonstreze că Strugaru a fost cel care a aruncat o femeie în fântână, iar in august 2010 a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Dosarul celorlalte doua victime a fost preluat de Parchetul General.

Nişte microurme găsite după reexaminarea genetică a lenjeriei intime l-au legat pe Strugaru şi de cazul P.N. Apoi s-a cerut deshumarea femeii incendiate. O nouă autopsie a indicat multiple fracturi provocate de un corp dur. Pus în faţa evidenţelor, Strugaru şi-a recunoscut faptele, dar şi alte trei  violuri, scrie Adevarul.  

Sursa foto: adevarul