Povestea unui FERRARI unic in lume, in valoare de 4.2 milioane de dolari. VIDEO

FERRARI a realizat pentru unul dintre clientii sai un model unicat in valoare de aproximativ 4.2 milioane de dolari. F12 TRS este un FERRARI inspirat din legendarul 250 Testa Rossa, realizat de divizia Special Projects a companiei din Maranello.

FERRARI a dezvaluit weekendul ce tocmai a trecut, in cadrul evenimentului Ferrari Cavalcade 2014, noul F12 TRS, un Berlinetta modificat, avand ca punct de plecare legendarul automobil de la sfarsitul anilor ’60 Ferrari Testa Rossa.   

Citeste si: UN FERRARI A FOST SCOS LA VANZARE DE 2.2 MILIOANE DE DOLARI. VEZI DESPRE CE MODEL ESTE VORBA

Modelul este unic in lume, fiind facut pe comanda pentru un client al companiei italiene. Superbul exemplar are un kit aerodinamic agresiv, realizat din fibra de carbon. Capota motorului a fost “decupata” si acoperita cu o fereastra pentru ca toata lumea sa admire motorul cu 12 cilindri in V.

La interior, desi nu exista fotografii momentan, se afla putine butoane, acesta fiind personalizat in stilul minimalist.

Sub capota se afla propulsorul V12 de 6.2 litri, capabil sa livreze 740 cp si un cuplu de 690 Nm. Sub aceasta configuratie, F12 TRS atinge 100 de km/h in 3.1 secunde si are o viteza de top de 340 km/h.

Citeste si: MASINI IN VALOARE 21 MILIOANE DE DOLARI, VANDUTE LA O LICITATIE IN AMERICA. GALERIE FOTO

FERRARI nu a facut publice informatii despre pretul exemplarului unicat, insa presa auto speculeaza ca acesta se situeaza in jurul sumei impresionante de 4.2 milioane de dolari.

Sursa foto si video: thesupercarkids.com, worldcarfans.com, youtube.com