Pozitii sexuale fierbinti in functie de zodie

Nu exista nicio indoiala, atunci cand vine vorba de sex, ca fiecare zodie are preferintele ei. Pentru o experienta de neuitat, ar trebui sa citesti in continuare care este pozitia care te va duce in extez, in functie de semnul tau zodiacal.

Fecioara

Nativii acestei zodii pot fi foarte precisi si analitici. Pentru a te scuti de calcule si batai de cap, incearca pozitia “permanent tiger”. Urca-te pe pat in patru labe si stai cu partea dorsala  cat mai aproape de margine, astfel incat partenerul tau, care sta in picioare, sa te poata penetra fara probleme.

CITESTE SI: ZODIA CARE ARE LUMEA LA PICIOARE

Varsator

Acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind genul experimental si dezinhibat. Incearca sa faci sex in cada. Poate unora li se va parea ca nu este spatiu suficient, dar nu si tie. Umple cada cu apa pana la jumatate, apoi intra impreuna cu partenerul in ea. Mai intai te asezi tu in genunchi, iar mai apoi se va aseza si iubitul in spatele tau. Pentru a stimula clitorisul te poti folosi de jetul de apa de la capul de dus.

Berbec

Esti independenta si curajoasa, asa ca pentru tine sunt recomandate pozitiile riscante de care altii nici nu ar vrea sa auda. Poti opta pentru pozitia “balansoar”. El va sta pe scaun, asa cum ar sta in mod obisnuit. Tu te asezi in bratele lui, cu fata spre el, in timp ce talpile ti le sprijini de coapsele lui. De aici, voi stabiliti ritmul.

Gemeni

Nativii din acest semn zodiacal sunt imaginativi si energici, iar tu trebuie sa profiti de asta chiar si in dormitor. Intinde-te cu fata in jos pe marginea unui pat, nu foarte inalt, astfel incat sa poti pune mainile pe podea. Partenerul tau se va intinde peste tine si te va penetra pe la spate. Este o pozitie care va va duce la extaz pe amandoi.

Rac

Esti destul de imprevizibila in pat. Intr-o noapte s-ar putea sa vrei ceva romantic, iar in alta sa vrei ceva actiune. Totul depinde de starea ta de spirit. Cand esti in zilele mai furtunoase, poti opta pentru esarfe sau catuse pentru a-ti lega partenerul.

Sagetator

Tot ce iti doresti este dragoste si pasiune, dar esti si salbatica in pat, ceea ce e un mare plus pentru alesul inimii.  Poti face sex in jacuzzi, impreuna cu partenerul care va sta in pozitie de sezut, asa cum sta in mod normal. Tu te asezi in bratele lui, cu picioarele sprijinite de marginea cazii. Bucurati-va de experienta!

Taur

Acest semn zodiacal este pe principiul “punct ochit, punct lovit”. Pozitia misionarului este cea mai potrivita pentru tine si partenerul tau.

Scorpion

Experimentarea este cuvantul care ii defineste pe nativii acestei zodii. De aceea poti incerca o pozitie care implica flexibilitatea. Poti face sex si in afara dormitorului. Urca-te in fund pe masina de spalat sau pe birou. Iubitul tau va sta in picioare in fata ta, in timp ce tu iti vei pune picioarele pe umerii lui. Nimic nu va mai impiedica sa va bucurati de moment.

Pesti

Acest semn este un romantic incurabil. O pozitie extrem de intima este exact ce ai nevoie. Pentru asta partenerul tau trebuie sa stea pe podea, cu picioarele incrucisate, in timp ce tu te asezi in bratele lui. Penetrarea va fi subtila si intensa. Exact ce ai nevoie.

Leu

Nativii din zodia Leu adora joculetele, asa ca o partida de sex trebuie neaparat sa inceapa cu un masaj, dar, evident, nu unul de relaxare. Iar un masaj erotic se va termina intotdeauna chiar asa cum iti imaginezi.

Capricorn

Esti foarte jucausa in pat. De aceea preferi pozitiile in care tu sa detţii controlul. De asta poti opta pentru o pozitie comoda, dar solicitanta. Partenerul tau va sta intins pe pat cu fata in sus, in timp ce tu te asezi cu spatele la el, in genunchi. Pentru a te misca si mai bine, iti poti sprijini palmele in pumnii lui.

CITESTE SI: CUM SE SCHIMBA ZODIILE DUPA CASATORIE

Balanta

Femeile din acest semn zodiacal au nevoie de preludiu si iubesc sa fie sarutate si sa sarute. Asa ca, cea mai buna pozitie pentru tine este “69”, asta doar pentru incalzire. Dupa aceea, cu siguranta veti gasi si alte pozitii care sa va duca la extaz.

 Sursa:clickpentrufemei