Pozitii sexuale in functie de marimea penisului

Cand vine vorba de sex, MAI MARE nu inseamna neaparat mai bine, dupa cum urmeaza sa descoperim in randurile de mai jos.Vestea buna este ca placerea maxima poate fi obtinuta garantat daca tii cont de cateva sfaturi privind pozitia ideala pentru toate marimile si formele de penis.

Iti prezentam in continuare patru pozitii sexuale diferite care te vor duce mai mult ca sigur spre extaz, indiferent ca ai un penis mic, mare, curbat sau pur si simplu…normal.

CITESTE SI: 6 pozitii sexuale care au facut istorie

Penis normal – Pozitia Dragonului ghemuit

Infasoara-ti bratele de umerii lui si picioarele in jurul trunchiului si lasa-l sa te patrunda. Pozitia este ideala pentru obtinerea climaxului de ambele parti si este deosebit de confortabila, nefiind necesare exercitiile prealabile la sala de forta.

Penis MARE – Se impune preludiu!

E nevoie sa petreceti minimum 10-15 minute cu mangaieri si atingeri senzuale pentru ca vaginul sa fie pregatit de marea intrare. Pentru a controla adancimea penetrarii, cea mai buna pozitie este cea “tu deasupra”. E simplu, inchipuie-ti ca faci genuflexiuni! Cu cat mai jos te lasi, cu atat mai intense vor fi rezultatele. Pentru sprijin, il poti ruga sa indoaie genunchii si astfel sa beneficiezi de confortul unui “scaun” orgasmic .

Penis mic – Strange cat poti!

Daca ai parte de un partener mai putin dotat de la natura, nu trebuie sa intri in panica. Exista solutii! Stai pe spate, cu umerii si capul pe perna, si ridica usor bazinul, avand grija sa ai coapsele cat mai incordate. Iti recomandam si cateva exercitii Kegel care te ajuta sa iti strangi vaginul pentru senzatii tari. Si inca un sfat valoros: evita folosirea lubrifiantilor!

CITESTE SI: ATENTIE! Cea mai periculoasa pozitie sexuala

Penis curbat – lingurita pe dreapta sau stanga!

In functie de orientarea celui care iti va aduce orgasmul, este indicata si ridicata in slavi pozitia linguritei. Pe dreapta sau pe stanga, tu vei sta cu spatele, iar el te va penetra asa cum ii este mai comod si mai sigur. Iar daca penisul are o curbura orientata in sus, pozitia you on top este cea recomandata, favorizand astfel stimularea punctului G, care se gaseste pe peretele vaginal frontal, dar si asigurand o priveliste excitanta pentru partener.

 Sursa:csid