POZITIILE SEXUALE si ATINGERILE care ii INNEBUNESC pe BARBATI

Sexul este o arta ce trebuie si poate fi imbunatatita in permanenta. Un rol important il joaca pozitiile sexuale si atingerile care condimenteaza actiunea propriu-zisa. Sexologii arata ca femeile care se afla intr-o relatie serioasa, invata relativ repede care sunt nevoile sexuale ale partenerilor lor.

Printre acestea, primele care sunt evidente sunt pozitiile sexuale. Urmeaza atingerile speciale care stimuleaza anumite zone erogene si care totodata excita creierul, considerat de multi oameni principalul organ sexual.

Astfel, regina pozitiilor preferate de barbati ramane cea in care femeia sta cu spatele la partenerul ei, cu fundul usor ridicat. Privelistea este senzationala si foarte multi barbati au declarat ca este greu sa te plictisesti de „beneficiile” unei astfel de pozitii chiar daca esti implicat intr-o relatie care are deja multi ani de vechime.

A doua pe lista este pozitia in care femeia sta intinsa pe spate, cu genunchii indoiti sau cu picioarele pe umarul barbatului. Parerea generala a ambelor parti implicate este ca aceasta pozitie ofera placere intensa, dar si emotii pe masura, pentru ca permite contactul vizual intre parteneri.

Femeia deasupra, cu spatele la el, este o pozitie foarte apreciata de barbati. Imaginea cu formele partenerei este savurata din plin si daca femeia rasuceste putin spatele, atunci efectul este si mai devastator pentru placerea ambilor.

In ceea ce priveste atingerile speciale, trebuie mentionat ca exista mai multe categorii de barbati.

Unii apreciaza o atingere senzuala si tandra, cat mai lenta, iar altii din contra, se simt bine cand sunt atinsi in forta si rapid de mana sau de gura partenerei. Cu siguranta insa, cu totii apreciaza implicarea femeii in timpul actului sexual si creativitatea acesteia. Sunt foarte multi barbati care se excita foarte mult daca sunt atinsi de mana partenerei chiar in timpul penetrarii. In acelasi gen de situatie, unii au un orgasm si mai puternic daca sunt atinsi usor pe fund sau pe partea dreapta a spatelui, considerata mai sensibila decat cea stanga.

Sursa text: Huff.ro