PODASCA (PSD): Apelul ALINEI GORGHIU pentru organizarea de ALEGERI ANTICIPATE este o INCITARE la CRIZA POLITICA

Deputatul PSD GABRIELA PODASCA sustine ca nu exista niciun motiv pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, iar apelul ALINEI GORGHIU, copresedintele PNL, in acest sens reprezinta o incitare la criza politica.

”Romania are un Guvern legitim, sustinut de o majoritate parlamentara solida, nu exista niciun motiv pentru organizarea de alegeri anticipate. Apelul ALINEI GORGHIU pentru organizarea de alegeri anticipate este o incitare la criza politica si instabilitate. Este ultimul lucru de care tara noastra are nevoie”, a sustinut Podasca intr-un comunicat pentru Agerpres.

CITESTE SI: GORGHIU: Este actuala propunerea pe care a facut-o PNL, de organizare a ALEGERILOR ANTICIPATE

”Economia abia si-a revenit dupa anii de criza, salariile au inceput sa creasca, pensiile au inceput sa creasca, taxele au fost reduse, somajul este in scadere. in acest timp, la granitele noastre are loc un razboi in toata regula, iar Romania este in prima linie. Propunerea PNL ar insemna sa aruncam tara in haos in cel mai rau moment cu putinta. Este o dovada foarte grava de iresponsabilitate. Pe ALINA GORGHIU si PNL nu ii intereseaza decat cum sa ajunga ei mai repede la putere”, a mai adaugat deputatul PSD.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA”

Sursa foto www.realitatea.net