PPDD acuza PSD de folosirea unor “TERTIPURI LEGISLATIVE” la dezbaterea si votul MOTIUNII de CENZURA

Reprezentantii PPDD au declarat ca PSD-ul a folosit “TERTIPURI LEGISLATIVE” in Birourile permanente ale Parlamentului pentru a amana dezbaterea si votul in plen pe MOTIUNEA de CENZURA depusa marti de PNL, informeaza Agerpres.

“Asistam neputinciosi la JOCURILE de CULISE ale PSD, care isi permite sa se foloseasca de TERTIPURI LEGISLATIVE pentru a amana dezbaterea si votul in plen pe MOTIUNEA de CENZURA: “Opriti Guvernul Ponta 3 — Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii”, dupa data de 25 mai. In concluzie, guvernarea Ponta “isi face dreptate” in stilu-i caracteristic, folosindu-se de toate parghiile legislative, menite sa-i deserveasca scopurilor strict electorale si in folosul baronilor locali, cei care ii vor netezi calea actualului, inca premier, sa ajunga in scaunul de la Cotroceni”, se arata intr-un comunicat al PPDD.

Citeste si: MOTIUNEA de CENZURA a PNL, incetinita de reprezentantii Puterii 

”PSD dovedeste inca o data romanilor ca mentinerea la guvernare a Cabinetului Ponta este o miza foarte importanta in jocul strategic al viitoarelor alegeri prezidentiale”, sustine PP-DD.

Potrivit sursei citate, liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu-Tariceanu, nu au luat nicio decizie cu privire la motiunea impotriva Guvernului Ponta 3.

Citeste si: GIGEL STIRBU solicita taierea INDEMNIZATIA deputatilor absenti la sedinta de marti 

“Facem precizarea ca, potrivit prevederilor constitutionale si ale Regulamentului sedintelor comune, motiunea de cenzura trebuie citita in plen in cinci zile de la depunere si votata dupa trei zile. Asadar, Birourile permanente reunite ar fi trebuit sa stabileasca data citirii motiunii in plenul reunit al celor doua camere: Senat si Camera Deputatilor”, mai sustin reprezentantii PPDD. 

Sursa foto: realitatea.net