PPDD mai pierde 3 membri, alti 10 parlamentari ar fi pe punctul de a parasi partidul

PPDD

Trei lideri din tara ai PPDD au fost exclusi din partid, fiind acuzati de legaturi cu PDL, iar potrivit zvonurilor alti 10 parlamentari ar fi pe punctul de a pleca in perioada imediat urmatoare din partidul lui Dan Diaconescu.

Este vorba despre trei membri ai organizatiei PPDD Botosani, care ar fi incalcat statutul formatiuni: Mihai Anitulesei, vicepresedinte al Biroului Judetean si consilier judetean, Liviu Petru Viziteu, membru al Biroului Judetean si consilier municipal la Dorohoi si Marius Cristescu, vicepresedinte al Biroului Judetean si consilier municipal.

Liderul PPDD Botosani, Liliana Minca, a declarat la Romania TV ca partidul nu se descompune, ci se afla intr-un proces de reorganizare.

“PP-DD nu se descompune, ci se reorganizeaza. In acest moment conducerea partidului este la Dolj, unde evalueaza activitatea consilierilor din tara. Pe mine ma intereseaza ca acesti consilieri sa voteze pentru cetateni, nu in interesul unui partid”, a subliniat Minca.

De asemenea, alti 10 parlamentari ar fi pe punctul de a pleca din partidul lui Dan Diaconescu pana la inceputul urmatoarei sesiuni parlamentara, potrivit lui Radu Popa, fost membru PPDD. 

Foto: Jurnalul