PPDD respinge afirmatiile referitoare la FUZIONAREA cu un ALT PARTID

Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PPDD) nu fuzioneaza cu niciun partid, cu atat mai putin cu UNPR, sustine presedintele formatiunii, SIMONA MAN, potrivit unui comunicat remis marti presei.

“Partidul Poporului — Dan Diaconescu nu fuzioneaza cu niciun partid, cu atat mai putin cu UNPR, asa cum unii incearca sa induca in eroare electoratul nostru. Masinaria de propaganda a unor partide nu trebuie luata in seama. Totul este o dezinformare, menita a crea degringolada in randul alesilor locali ai PPDD, membrilor si simpatizantilor PPDD”, a declarat SIMONA MAN.

Citeste si: DANIEL FENECHIU si fostii colegi de la PP-DD au infiintat PARTIDUL NATIONAL DEMOCRAT

Ea precizeaza ca PPDD nu se va dizolva si nu va renunta la principiile si valorile promovate in fata romanilor.

“Partidul Poporului — Dan Diaconescu isi respecta electoratul care l-a votat in 2012 si nu se va dezice de Dan Diaconescu. Sacrificiul pe care acesta il plateste cu propria-i libertate, pentru dreptul la exprimare al romanilor, ne intareste si mai mult. Vom purta mai departe lupta presedintelui fondator, Dan Diaconescu, cu cei care folosesc armele politice doar in interesul propriu”, mai spune SIMONA MAN, adaugand ca formatiunea politica va candida in 2016 sub sigla violet a PPDD.

Citeste si: Grupul PP-DD din Camera Deputatilor vrea sa-si schimbe denumirea in Democrat si Popular

Sursa foto: gandul.info