PPDD se retrage de la dezbaterile pe revizuirea Constitutiei, a anuntat Daniel Fenechiu

PPDD se retrage de la dezbaterile privind revizuirea Constitutiei, pe motiv ca toate deciziile se iau doar intre co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, a anuntat deputatul Daniel Fenechiu, liderul grupului parlamentar al Partidului Poporului – Dan Diaconescu din Camera Deputatilor.

Daniel Fenechiu acuza inutilitatea lucrarilor Comisiei de revizuire a Constitutiei, afirmand ca s-a saturat sa mai mimeze ca are vreun rol in modificarea Constitutiei, atata vreme cat niciuna din propunerile Forumului Constitutional nu a fost luata in considerare.

„PPDD nu poate fi un partid de decor si este o decizie normala sa se opuna manipularii opiniei publice. Toata aceasta tevatura cu Forumul Constitutional s-a dovedit a nu fi nimic altceva decat o alta manipulare ordinara. Aproape niciuna dintre propunerile Forumului nu a fost luata in serios. Noi apreciem ca trebuie ca Romania sa beneficieze de o modificare in interesul populatiei si nu al clasei politice”, a explicat Fenechiu.

In consecinta, parlamentarii PPDD membri in Comisie, Catalin Fenechiu si Haralambie Vochitoiu, refuza sa mai ia parte la dezbateri. 

Foto: wall-street.ro