PLUMB: Daca ar veni la guvernare partidul condus de ALINA GORGHIU ar insemna sa nu mai creasca salariile si pensiile

ROVANA PLUMB a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca venirea la guvernare a noului PNL, partidul condus de ALINA GORGHIU, atunci toate masurile bune adoptate de Guvernul Ponta ar fi anulate. 

“Cred ca astazi orice om de buna credinta isi poate da seama ce ar insemna pentru Romania, ce risc major ar insemna pentru romani, venirea la putere a unui partid cu astfel de atitudini iresponsabile. Daca ar veni la guvernare partidul condus de doamna ALINA GORGHIU trebuie sa realizam ca nu vor mai fi de acord ca in continuare sa creasca salarii, sa creasca pensii, sa mai faca locuri de munca pentru tineri, sa reduca fiscalitatea. Astazi stim exact ce ar urma Romania in situatia in care partidul condus de doamna ALINA GORGHIU si care il gireaza ca si premier pe domnul Predoiu ar putea sa faca in tara. Ar anula tot ce a facut bun Guvernul PONTA”, a declarat ROVANA PLUMB. 

CITESTE SI: PLUMB, ATAC INCREDIBIL la adresa PNL pe marginea adoptarii CODULUI FISCAL: PNL se SINUCIDE POLITIC. Isi RENEAGA votul din Parlament

In cadrul aceleiasi conferinte, aceasta a adus in discutie si atitudinea PNL fata de noul Cod Fiscal.

“Exact in perioda cand guvernul PONTA pregateste actele normative care cuprind masurile prin care se aduc catre romani beneficiile cresterii Romaniei, PNL au decis sa le spuna romanilor ca nu merita sa benficieze de reducerile taxelor, nu merita sa plateasca taxe mai mici, ca nu merita sa aiba preturi mai mici in magazine si o reducere cu 5 la suta. Puneau 5 la suta la TVA exact in ziua cand se taiau salariile”, a adaugat presedintele interimar al PSD.

CITESTE SI: GORGHIU: EXCLUD ideea unei asumari de raspundere a Guvernului. Este un SANTAJ RIDICOL al lui Ponta

 Sursa foto Adevarul