PRAHOVA: ELEVA DE LICEU, SPULBERATA de doua MASINI pe TRECEREA de PIETONI

O adolescenta in varsta de 16 ani a murit, vineri dimineata, dupa ce a fost lovita de doua autovehicule in timp ce incerca sa traverseze drumul national (DN) 1B pe o trecere de pietoni, in localitatea prahoveana Chitorani.

Din primele informatii, fata se ducea la scoala. Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, accidentul a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 7.30, pe DN1B, in localitatea Chitorani, care se afla in apropiere de Ploiesti, relateaza News.ro.

Primele informatii arata ca adolescenta, in varsta de 16 ani, care a vrut sa traverseze drumul pe trecerea de pietoni, a fost lovita de un autoturism, iar in urma impactului a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita de un al doilea autovehicul, anume de un cap tractor al unui TIR.

Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata, o ora mai tarziu fiind declarat decesul. Potrivit datelor obsinute pana acum de politisti, fata se indrepta spre scoala in momentul producerii accidentului. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Sursa foto: realitatea