Prahova: INCENDIUL de la Manastirea Antonie cel Mare a distrus acoperisul mai multor chilii

INCENDIUL izbucnit duminica seara la MANASTIREA ANTONIE CEL MARE din localitatea prahoveana Dumbravesti a distrus acoperisul mai multor chilii, fara a provoca insa victime, pompierii reusind sa lichideze focul dupa o actiune care a durat peste trei ore.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, pompierii au reusit sa stinga INCENDIUL izbucnit duminica seara, in jurul orei 22.16, la MANASTIREA ANTONIE CEL MARE din satul Malaestii de Jos, comuna Dumbravesti, dupa o actiune care a durat peste trei ore si la care s-a intervenit cu noua autospeciale.

Citeste si: INCENDIU IN CAPITALA: MANSARDA UNUI IMOBIL DE LANGA SPITALUL COLTEA A LUAT FOC

Flacarile, care au izbucnit la acoperisul chiliilor manastirii, intr-o cladire formata din parter, etaj si mansarda, au cuprins o suprafata totala de aproximativ 600 de metri patrati.

INCENDIUL a distrus acoperisul chiliilor, camera centralei termice, mobilierul si peretii a opt camere situate la mansarda, dar si centrala termica.

Conform surselor citate, in urma INCENDIULUI nu au existat victime, iar o ambulanta SMURD s-a aflat la fata locului pe tot parcursul interventiei pompierilor.

INCENDIU DEPOZIT BRASOV: POMPIERII AU INTERVENIT CU 20 DE AUTOSPECIALE