Prahova. O femeie nervoasă lovește și scuipă un jandarm! Video

În urmă cu câteva zile, o femeie din orașul prahovean Mizil a fost filmată în timp ce agresează, verbal și fizic, un jandarm. Totul a pornit după ce omul legii i-a atras atenția femeii că a ieșit dintr-un magazin fără a purta masca de protecție.

Femeia și-a ieșit din minți și a început să-l înjure, să-l scuipe și să-l lovească pe jandarm. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția și concubinul ei, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. Imediat, în sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție. În imagini se vede clar cum femeia încearcă în continuare să îl lovească cu piciorul pe jandarm. Nu o dată, ci de mai multe ori.

Într-un final cei doi agresori au fost imobilizaţi, iar femeia a leşinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD. Ulterior, femeia a vrut să fugă din autospeciala SMURD, dar a fost oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore  şi apoi au fost plasaţi sub control judiciar. Prahova este unul dintre județele cu focare de COVID-19, în care se înregistrează printre cele mai multe cazuri noi de infectări cu noul coronavirus.

Sursa foto: captura video / ziarul incomod