Prahova. Tânărul care și-a ucis, cu cruzime, iubita a fost arestat! Foto în articol

Poliţiştii din Prahova fac apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor, potrivit news.ro.

Update: Tânărul de 21 de ani, din comuna Șotrile, județul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost găsit de polițiști, după ce a fost dat în consemn la graniță, iar poza lui a fost distribuită la toate secțiile de poliție din județ, susțin surse din apropierea anchetei.

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, județul Prahova, principalul suspect fiind iubitul său care este de negăsit, potrivit Mediafax. Principalul suspect este chiar iubitul ei, de 20 de ani, care a fugit.

Crima a avut loc în locuința tânărului iar cadavrul fetei a fost descoperit de bunica acestuia. Sursele citate au mai precizat că, în luna mai, polițiștii l-au reținut pe bărbat după ce a încercat să-și taie iubita, tot cu un cuțit, însă atunci s-a emis doar un ordin de protecție, iar ulterior cei doi s-au împăcat.

Știre inițială

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei. ”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă. Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite.

Sursa foto: ipj prahova