PRAHOVA: TRAFICUL pe DN1 este blocat in urma unui ACCIDENT pe CENTURA de VEST a PLOIESTIULUI

Traficul pe DN 1, pe centura de vest a municipiului Ploiesti, este blocat, vineri, in urma unui accident in care au fost implicate trei autovehicule – un camion incarcat cu sare si doua autoturisme, informeaza News.ro.

O persoana este incarcerata intr-una dintre masini, iar la fata locului a aterizat un elicopter SMURD pentru preluarea ranitului. Accidentul a avut loc in zona unui pasaj si a unui sens giratoriu din apropierea unui centru comercial.

Politistii spun ca, potrivit primelor cercetari, camionul a intrat pe contrasens, incarcatura de sare a intrat in balans, iar remorca autovehiculului s-a rasturnat peste un autoturism Dacia Logan, soferul acestuia ramanand incarcerat.

Persoana incarcerata este constienta, iar medicii de pe ambulanta de terapie intensiva mobila au reusit sa-i puna o perfuzie. Alte cinci persoane aflate in autovehiculele implicate in accident au fost evaluate medical, iar starea lor nu este grava. Soferul camionului are rani minore la maini.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, la fata locului urmeaza sa vina o macara pentru ca remorca sa poata fi ridicata in siguranta.

Sursa foto: realitatea