PRAPAD la TULCEA! INUNDATIILE AU ACOPERIT ORASUL. VIDEO

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundatii severe in municipiul Tulcea, relateaza Radio Constanta, care prezinta imagini cu strazi sub ape si masini luate de suvoaie.

Sursa citata aminteste ca avertizarea cod galben de ploi ramane valabila in zona judetului Tulcea pana la ora 21.00. Agerpres relateaza ca mai multe autovehicule, printre care si un autobuz, au fost blocate timp de zeci de minute de ploaia torentiala in centrul municipiului Tulcea.

“Toate echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta au fost pe teren si au intervenit pe strada Isaccei, langa Muzeul de Arta si in apropiere de Piata Noua, pentru a salva persoane care au ramas blocate in autoturismele inconjurate de ape”, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Delta, Angela Tulceanu.

Ea nu a putut mentiona numarul interventiilor efectuate in timpul ploii torentiale, dar a precizat ca niciuna din acestea nu s-a soldat cu victime. “Si in momentul de fata echipajele ISU intervin pentru a scoate apele pluviale din subsolurile unor imobile”, a precizat Tulceanu.

Sursa video: youtube