Praznicul SFANTULUI DUMITRU, marcat printr-un EVENIMENT in Parcul Lumea Copiilor

Primaria Sectorului 4, prin Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, organizeaza sambata in parcul Lumea Copiilor, intre orele 10.00 si 12.00, evenimentul cultural-artistic si educativ “Bucur ESTI”, cu prilejul praznicului Sfantului Dumitru, Ocrotitorul Bucurestiului.

In cadrul evenimentului va fi prezentat un program de divertisment cu si pentru copii, care include momente artistice – cantece si dansuri, sustinute de membrii cluburilor reunite de centrul cultural.

Citeste si: ACTIUNE CARITABILA in sprijinul copiilor aflati in situatii VULNERABILE, in Sectorul 4

Potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 4, micutii vor petrece momente agreabile in aer liber, vor primi baloane colorate, atmosfera distractiva fiind intretinuta de actori – animatori. Jocurile vor fi si instructive, copiii fiind antrenati in diverse activitati in cadrul atelierelor de creatie tematice.

Citeste si: Festivalul Kurban Bayram, la o noua editie in Parcul Lumea Copiilor

Astfel, ei vor aplica pe harta Bucurestiului, decupand anumite zone si lipind in locul lor imagini reprezentative pentru orasul in care locuiesc, confectionand mici obiecte decorative traditionale – linguri din lemn pictate, papusi din lana, ”sporul casei” etc.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4