PRECIZARI de la Primaria Sectorului 6 in legatura cu DISTRIBUIREA AJUTOARELOR alimentare de la UE

Primaria Sectorului 6 a facut joi o serie de precizari in atentia persoanele care au primit cupoanele individuale pentru ajutorul in produse din cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate.

Astfel, Primaria Sectorului 6 precizeaza ca, in prezent, Ministerul Fondurilor Europene deruleaza achizitia de produse, procedura care se va incheia la jumatatea lunii noiembrie a acestui an.

Citeste si: AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE, acordate pentru MAI MULTE persoane

“Ulterior, furnizorii au o perioada de 45 de zile sa asigure trimiterea produselor catre primarii, urmand ca fiecare primarie sa asigure organizarea punctelor locale de distribuire. Datele de distribuire a produselor catre cetateni vor fi publicate de fiecare primarie in momentul in care acestea vor dispune de stocurile de produse”, se spune in comunicat.

Citeste si: TICHETE DE MASA, in loc de faina si ulei ca ajutoare de la UE

Primaria Sectorului 6 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului vor informa cetatenii Sectorului 6 care sunt inclusi in program, prin toate mijloacele de informare (afisaj, site, massmedia), cu privire la data inceperii distribuirii produselor catre cetateni, mai spune sursa citata.