PREDICTII 2016: CE SE VA INTAMPLA ANUL ACESTA IN FOTBALUL MONDIAL

Iubitorii fotbalului au in fata un an plin de evenimente in 2016! Pe langa competitia regina, Campionatul European din Franta, FOTBALUL ne va tine cu sufletul la gura si in alte intreceri spectaculoase, noteaza SPORTS ILLUSTRATED.

In aceste conditii, revista americana a publicat PREDICTIILE anuale despre modul in care va arata FOTBALUL in 2016. Americanii anticipeaza astfel un an plin de surprize, cel putin la EURO 2016, turneu ce va fi castigat de Belgia, in timp ce Copa America ii va reveni Argentinei.

Potrivit SPORTS ILLUSTRATED, Bayern Munchen va invinge FC Barcelona in finala Ligii Campionilor, in timp ce Arsenal va castiga primul titlu in Premier League dupa o pauza de 12 ani. FC Barcelona se va impune insa in Primera Division, Bayern va lua titlul in Germania, iar Inter Milano va castiga o lupta nebuna in Serie A, anticipeaza americanii.

In ceea ce priveste alegerile pentru sefia FIFA, americanii sustin ca noul presedinte va fi Sheikh Salman, actualul presedinte al confederatiei din Asia. Acesta va fi asistat din umbra de Gianni Infantino. De asemenea, SPORTS ILLUSTRATED mai anunta si numeroase arestari in scandalul de coruptie de la FIFA.

Sursa foto: sports illustrated