PREDOIU: Ar fi o nenorocire pentru democratia romaneasca daca PSD va da presedintele

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin PREDOIU, este convins ca dreapta romaneasca va fi victorioasa in alegerile prezidentiale din noiembrie si atrage atentia ca scenariul potrivit caruia social-democratii ar da presedintele ar fi o nenorocire pentru democratia romaneasca.

PREDOIU a mai spus, in emisiunea Kilometrul 0 de la Digi24, ca Victor Ponta sau o clona a a acestuia din PSD nu trebuie sa ajunga la Cotroceni, deoarece reprezinta o amenintare la democratie, iar acest scop va trebui sa-i indemne pe toti sa fie deschisi la concesii si sa fie fie constructivi.

ANTONESCU: Candidatul UNIC al dreptei pentru PREZIDENTIALE ar trebui desemnat pana la 15 iulie

„Nu-l putem lasa pe domnul Ponta la Cotroceni si nici vreo clona de-a domnului Ponta si nici orice alt reprezentant al Partidului Social Democrat. Noi trebuie sa spunem raspicat: pentru aceasta tara va fi o nenorocire daca PSD va da presedintele. Ar fi o nenorocire pentru democratia romaneasca. Acest scop trebuie sa ne indemne pe toti sa facem concesii si sa fim constructivi”, a completat democrat-liberalul Catalin PREDOIU.

Citeste si: FALCA, PDL: Nu se pune problema unor schimbari la Primarie, Consiliul Judetean sau Consiliul Local Arad

Prim-vicepresedintele PDL este convins ca dreapta romaneasca va fi victorioasa in alegerile prezidentiale din noiembrie: „Noi vom da presedintele Romaniei. Sunt absolut convins de acest lucru. Categoric convins”, spune Catalin PREDOIU.

Foto: Realitatea TV