PREDOIU, ATAC la PONTA: A folosit ILEGAL si IMORAL fotografia PRESEDINTELUI. E o BATJOCURA

Liderul PNL CATALIN PREDOIU a vorbit, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, despre evenimentul pe care PSD l-a organizat odata cu implinirea a trei ani de la inlaturarea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura.

Predoiu a declarat ca Ponta a batjocorit fotografia actualului presedinte, un gest inacceptabil.

Liderul PSD Victor Ponta a prezentat in cadrul evenimentului o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si cu el, sub care era scris mesajul: USL a promis- presedintele de la PNL, premier de la PSD.

CITESTE SI: PROMISIUNILE lui PONTA: PREMIER de la PSD, PRESEDINTE de la PNL, cuplul UDREA-BASESCU la INCHISOARE

Potrivit lui Predoiu, gestul premierului este imoral si ilegal.

In noul PNL lucrurile s-au armonizat si continua sa se armonizeze. problema Romaniei este domnul Ponta. Electoratul alegand candidatul noului PNL a cautionat inclusiv aceasta fuziune. Ceea ce a facut astazi e inca o demonstratie ca e o problema.
intelege sa utilizeze intr-o maniera de batjocura fotografia presedintelui ales. Sa se comporte ca un premier. Nu cred ca in acest moment, domnul Ponta isi poate permite moral si legal sa se joace cu fotografia sefului statului, e inacceptabil, romanii sa il judece. Legat de acest bilant, eu l-am invitat sa faca bilanturi la Oltchim, la Aperchim, in Oltenia, peste tot unde a promis si nu a facut nimic. Sa faca bilanturi in diaspora, in mijlocul tinerilor, si nu la Parlament, la adapostul zidurilor de 3 metri grosime, ca Ceausescu.
A cheltuit bani pe cerneala sa imi scrie numele- regimul Predoiu. Eu am postat un filmulet in care domnul Ponta spune ca ma vrea in Guvernul domniei sale”, a declarat Catalin Predoiu.

CITESTE SI: PONTA, detalii INCENDIARE despre cum a PRELUAT PUTEREA in urma cu 3 ani: M-a chemat BASESCU la COTROCENI

Sursa foto www.b1.tv