PREDOIU: Avem sanse mari sa ajungem in acest an la guvernare. PNL poate alinia doua garnituri de Guvern

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a declarat, joi, la Alba Iulia, ca este convins ca PNL are șanse mari de a ajunge la guvernare in acest an, precizand ca liberalii “pot alinia doua garnituri de Guvern”.

“Sunt convins ca avem sanse mari sa ajungem in acest an la guvernare. Va spun cu toata responsabilitate si cunoscand colegii mei ca in acest moment PNL poate alinia doua garnituri de Guvern. Doua, nu una. Nu am mandat sa discut nici macar un nume. Nu am acest mandat si modul profesionist de a face politica e un obiectiv pe care PNL si l-a propus. Guvernul se face in partid si in momentul in care este facut va fi anuntat oficial”, a afirmat Predoiu.

CITESTE SI: PNL a pregatit deja un nou GUVERN: VARIANTELE de MINISTRI

Predoiu a explicat ca este necesara inlocuirea actualei guvernari, “care nu intelege economia si e rupta de nevoile romanilor”.

“Nu e vorba de a ajunge eu premier. E vorba de a inlocui aceasta guvernare natanga, care nu intelege economia si e rupta de nevoile romanilor. Acesta este obiectivul si e un obiectiv colectiv al PNL. Aici nu e un joc personal. Va rog sa intelegeti ca sunt un om de echipa. Faptul ca PNL mi-a facut aceasta onoare si m-a desemnat ca premier ma obliga de doua ori (…). in niciun caz nu fac greselile pe care le-au facut multi premieri, sa creada ca reusesc fara un guvern bun si fara partid langa tine cu care sa colaborezi”, a spus Predoiu.

CITESTE SI: PREDOIU, despre lista de guvernare a PNL: NU EXISTA!

Prim-vicepresedintele PNL a precizat ca PNL a pregatit un program de guvernare care in zona economica prevede, printre altele, simplificarea legislatiei, eliminarea barierelor legislative, informatizarea ANAF si o politica fiscala care vizeaza introducerea unei cote unice de 16 % din 2016 si reducerea taxelor pe munca.

Prim-vicepresedintii PNL Catalin Predoiu si Teodor Atanasiu au participat, joi, la Alba Iulia, la o intalnire cu mediul de faceri din judetul Alba, la care au discutat cu aproape 300 de oameni de afaceri.

Sursa foto www.adevarul.ro