PREDOIU, despre GREVA JAPONEZA A PNL: Vor urma si alte masuri pentru sustinerea VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU afirma ca liberalii ar putea decide la sedinta de unificare a partidului de saptamana viitoare si ALTE FORME DE PROTEST fata de situatia LEGII VOTULUI PRIN CORESPONDENTA, relateaza Agerpres.

“Este un gest (n.r. GREVA JAPONEZA), semnalam ca in materia votului prin corespondenta PSD a blocat sistematic adoptarea legii. Probabil vor urma si alte masuri de riposta politica pe care le vom discuta in forumul de unificare, ce se va reuni la inceputul saptamanii viitoare”, a spus Predoiu, duminica, precizand ca liberalii se vor reuni marti in Comisia de unificare.

El a afirmat ca prin greva japoneza liberalii vor desfasura o ACTIVITATE NORMALA in Parlament, dar ca VOR PURTA BANDEROLE ALBE in semn de protest fata de neadoptarea legii votului prin corespondenta.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: PARLAMENTARII LIBERALI VOR INTRA DE LUNI IN GREVA JAPONEZA PENTRU VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Potrivit acestuia, greva japoneza va dura pana cand nu vor mai exista motivele pentru care liberalii protesteaza.

Predoiu a acuzat PSD ca nu doreste votul prin corespondenta, motivand ca acest partid vrea SA SE RAZBUNE PE DIASPORA. De asemenea, el a indicat ca PNL doreste accelerarea proiectului privind votul prin corespondenta.

Parlamentarii liberali vor intra de luni in greva japoneza, in semn de protest fata de situatia privind adoptarea legii votului prin corespondenta.

Sursa foto: Romania Tv