PREDOIU, despre lista de guvernare a PNL: NU EXISTA!

Prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, a declarat, la postul B1 TV, ca nu exista nicio lista de guvernare pregatita de PNL. Atunci cand situatia o va impune, fiecare membru va avea un cuvant de spus, a subliniat acesta. Predoiu a mai atras atentia asupra faptului ca cei de la PSD vor sa scape de Laura Codruta Kovesi.

”Nu exista o lista. Se va face in partid lista. Toata lumea are de spus un cuvant. Toti am muncit. Pericolul nu este aceasta lista, ci premierul ca s-a redus consumul, ca s-au inchis mii de firme, ca s-au topit mii de locuri de munca, ca se continua cu atacuri la justitie, ca exista un plan concret de eliminare a independentei justitiei. Vor sa scape de doamna Kovesi. Vom apela la toate mijloacele parlamentare, diplomatice. Nu vor reusi.

 

CITESTE SI: PREDOIU: Nu am renuntat la ideea de a PROTESTA in strada. Vom continua lupta pana cand PONTA va pleca

E un esec pentru Romania ca un guvern care a trimis 14 ministri in executare penala ca are majoritate in care troneaza domnul Tariceanu care si-a facut un program in a-si justifica atacurile la justitie si de asta noi vom continua acest efort pana il scotem pe domnul Ponta din Palatul Victoria”, a declarat PREDOIU la B1TV. 

CITESTE SI: PREDOIU, despre motiunea de cenzura: Am propus un SUBIECT esential pentru DEMOCRATIE

Sursa foto www.adevarul.ro