PREDOIU, despre motiunea de cenzura: Am propus un SUBIECT esential pentru DEMOCRATIE

Prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, a declarat, la postul B1 TV, ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, dar tema dreptului de vot este un subiect important, esential pentru democratie.

“Este o dovada de ipocrizie a premierului Ponta. A dispretuit sistematic romanii din diaspora. Si, daca vreti, in ultima faza, declaratia monumentala scoasa de domnul Ioan Rus, fost ministru al Transporturilor, care sanctioneaza o mentalitate pe care noi am sanctionat-o la vot, chiar daca nu a trecut motiunea.Noi am propus un subiect important, esential pentru democratie”, a declarat PREDOIU la B1TV. 

CITESTE SI: LIVE TEXT MOTIUNEA de CENZURA a PICAT! PONTA: Hai se ne apucam de treaba! UPDATE

”Copresedintii nostri si liderii din Parlament au facut tot ce se putea face pentru a trece motiunea de cenzura. Aseara, de asemenea, am transmis un mesaj cat se poate de clar si constructiv catre UNPR si UDMR, si anume faptul ca pe acest drum nu se poate continua. Domnul Ponta pune in fiecare zi in pericol interesele Romaniei. Sunt absolut increzator ca domnul Ponta va fi inlaturat de la Palatul Victoria”, a fost raspunsul lui CATALIN PREDOIU la intrebarea daca a purtat discutii cu cei de la UNPR.

CITESTE SI: PRESA INTERNATIONALA: PRIM-MINISTRUL Romaniei a reusit sa INVINGA motiunea de cenzura impotriva Guvernului sau

Sursa foto www.evz.ro