PREDOIU, despre stenogramele PNL: Nu a fost placut, recunosc! Ce s-a DISCUTAT in sedinta PNL

 CATALIN PREDOIU a declarat in exclusivitate la Realitatea Tv, ca recunoaste ca situatia creata de stenogramele cu afirmatiile lui TEODOR ATANASIU, nu a fost una placuta, dar a punctat ca discutiile care au avut loc intre liderii PNL si PDL, in sedinta de luni dimineata, au pus capat crizei create.

CATALIN PREDOIU, vicepresedinte PNL, a precizat la Realitatea Tv, ca in opinia sa, VICTOR PONTA ar trebui sa fie preocupat de problemele nerezolvate are guvernarii, si nu de problemele de constructie politica a Opozitiei:

 ”As dori sa punctez ca domnul PONTA are multe restante la guvernare, nu stiu ce avantaje sunt sa vorbeasca despre problemele de constructie politica ale Opozitiei, in timp ce nu ai rezolvat cardul de sanatate, nu ai rezolvat investitiile, reputatia externa este cea care este, facuta praf. Haideti sa epuizam aceasta problema, domnul PONTA sa isi vada de treburile nerezolvate. Acum legat de ce spunea domnul ATANASIU (..) Daca PNL era o mare minciuna, nu castigam alegerile prezidentiale cu KLAUS IOHANNIS, nu eram in sondaje peste PSD, mai aveam atatea voturi si nu castigam cat am castigat la alegeri, si nu provocam atata preocupare”.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, despre STENOGRAMELE de la Bistrita: FUZIUNEA este un PROCES SOLID care nu este afectat de EPISOADE TRECATOARE

 PREDOIU a mai spus ca stie continutul stenogramelor cu TEODOR ATANASIU, pe care le-a catalogat drept franturi dintr-o conversatie, dar a precizat ca in urma discutiei sincere, dintre liderii PNL, de luni dimineata, criza s-a incheiat, iar ATANASIU a spus ca va sustine deciziile luate in continuare de PNL:

 ”Doamna, cunoastem aceste vorbe, s-au tot spus aceste vorbe din belsug, in ultimele zile, si sunt franturi dintr-o conversatie care a avut loc acum 3 saptamani. Azi la ora 11 aceasta criza s-a incheiat, a avut loc o discutie sincera, cu cartile pe masa, colegiala si constructiva, intre toti colegii care fac parte din Comisia de Unificare a PNL. S-au rezolvat problemele, mergem mai departe impreuna, azi, domnul Atanasiu a spus alte vorbe, pe care le-ati auzit si dvs, in sensul in care sustine toate deciziile partidului. De multe ori, trebuie sa invatam sa luam in calcul ce a spus oficial, este ca in viata, omul spune multe si la suparare, si la neglijenta, de multe ori, este mai important ce se face decat ce se spune”,a mai punctat acesta

 CITESTE SI: SCANDAL in PNL! ATANASIU: Imi cer SCUZE / BLAGA: Am fost DERANJAT. S-a sanctionat singur. UPDATE

Intrebat daca este deranjat de declaratiil lui ATANASIU, PREDOIU a declarat: ”Framantari si disconfort exista in orice priect, exista in orice formatiune politica, dar sunt chestiuni inerente, eu cred ca este important sa retinem esentialul si sa ne concentram pe lucruri importante, trebuie sa vorbim mai putin si mai cantarit si sa nu uitam ca exista mari sperante in acest partid, ca avem o datorie fata de electorat, sa facem o altfel de politica depsre care am vorbit in noiembrie 2014 si sa o punem in aplicare. Deci eu nu cred ca este nimic extraordinar din tot ce s-a intamplat, nu a fost placut, trebuie sa recunosc acest lucru, dar lucrurile au fost astazi lamurite(…)Eu nu vreau sa mistifc faptele realitatea si sa fac un discurs al negarii, probleme au existat in trecut, exista probleme asupra unor aspecte, eu cred ca aceasta criza a folosit. Anumite nemultumiri au fost expuse, o noua politica se face si cu oameni vechi si cu oameni noi, depinde de capacitatea noastra eu cred ca putem sa aducem in partid oameni care au idei, eu cred ca pot sa fie si oameni care nu au intrat in politica si eu ii invit sa fac asta”, a incheiat PREDOIU.

Sursa foto www.realitatea.net