Predoiu: E mai putin relevant ce spun sondajele. Voi lupta pana in ultimul moment pentru mandatul de prezidentiabil

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca va lupta “pana in ultimul moment” pentru a obtine mandatul de prezidentiabil al Aliantei Crestin Liberale (ACL), fiind obligat sa actioneze in acest sens de increderea si votul colegilor sai din PDL.

“Nu trag cu ochiul peste umarul celor care fac sondajele, ca nu asta este ideea si oricum, in opinia mea, e mai putin relevant ce spun sondajele. Eu am incercat si continui sa duc la bun sfarsit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat si, asa cum am promis, voi lupta pana in ultimul moment pentru acest mandat. Sper sa nu se supere nimeni din aceasta cauza, dar mi se pare absolut fair-play si chiar obligatoriu fata de increderea si votul colegilor din PDL. Voi continua sa-mi prezint proiectele de prezidentiabil pana in momentul in care se va desemna candidatul Aliantei Crestin Liberale”, a spus, joi, intr-un interviu la RFI, Catalin Predoiu.

Citeste si: Ce spune CATALIN PREDOIU, despre candidatura MONICAI MACOVEI

El precizeaza insa ca, indiferent cine va fi candidatul ACL, dupa desemnarea acestuia, PDL si PNL vor lucra in echipa.

“Dupa aceea va fi vorba de o echipa, fara indoiala. Ceea ce este important este ca aceasta echipa, PDL-PNL sau PNL-PDL, va aduce la Cotroceni un prezidentiabil. Ca acela va fi domnul Iohannis sau ca voi fi eu are, daca vreti, importanta sub aspectul stilului de presedintie care va urma, dar proiectele, programele tin de o actiune politica in echipa. Astazi nu mai poti sa castigi, daca nu joci in echipa”, a subliniat prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.