Predoiu ii da REPLICA lui Tariceanu: Daca nu il OPREAM in Guvern, era astazi langa VLASOV

Predoiu, scrisoare catre Ponta: V-ati construit un atac politic pe seama religiei. Rusine, domnule Ponta!

Prim-vicepresedinte PNL, CATALIN PREDOIU, i-a raspus presedintelui Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, dupa ce acesta a criticat duminica programul de guvernare lansat de liberali.

“Dl Tariceanu declara ca am fost corect in Guvernul sau, dar nu isi asuma ce-am facut in Guvernul Boc. Atat am de spus: sa stea linistit, eu nu am intrat in politica pentru bani, iar in ceea ce-l priveste, daca nu il opream in Guvern, in 2008, sa cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astazi inregistrat langa dl Vlasov”, a scris CATALIN PREDOIU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PRIORITATILE PROGRAMULUI DE GUVERNARE al PNL sunt educatia, sanatatea, cultura si repornirea motoarelor economice

Liberalul a criticat si limbajul folosit de Tariceanu. “Sunt surprins de limbajul dlui Tariceanu, care spune ca programul PNL e «avortat». Dl. Tariceanu a vrut sa jigneasca PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptand fara probleme desemnarea sa de catre Presedintele Traian Basescu. S-a gandit insa ca un astfel de limbaj jigneste zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite sa recurga la avort? Acesta este “elegantul” domn Tariceanu? Acesta e limbaj de nivelul Presedintelui Senatului? Jos, foarte jos…”, a mai scris CATALIN PREDOIU.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PNL propune REDUCEREA TVA la 19 la suta de la 1 ianuarie 2016