Predoiu, mesaj pentru PONTA: Sa nu se comporte ca un PUDEL al lui PUTIN

Catalin Predoiu l-a ironizat pe Victor PONTA, spunand ca “este mut ca o lebada” pe subiectul Ucriana. Prim vicepresedintele PDL  l-a invitat pe premier “sa nu se comporte ca un PUDEL” al lui Vladimir PUTIN.

Catalin Predoiu a precizat intr-o conferinta de presa ca PDL cere Guvernului Ponta sa ia o serie de masuri urgente de accelerare a intrarii Republicii Moldova in UE.

“Nu am vazut in declaratiile domnului Ponta nicio mentiune cu privire la incalcarea dreptului international de catre Rusia, domnul Ponta se fereste sa pronunte numele Putin. Il invit sa o faca, nu i se intampla nimic, sa nu-i fie frica, sa nu se comporte ca un pudel al domnului Putin!

Citeste si: Predoiu: Daca PNL va initia o motiune de cenzura contra Guvernului Ponta, o vom sprijini

 Domnul Ponta este vocal doar in cazul Nana, in cazul Ucrainei e mut ca o lebada. Ii cerem sa iasa din buncar sa inceapa sa vorbeasca si sa spuna clar ca Guvernul Romaniei va lua toate aceste masuri de sprijinire a Republicii Moldova”, a spus Predoiu.

Prim vicepresedintele PDL a aratat ca in timp ce Victor Ponta ”se dadea cu avionul ca sa uita lumea de cazul Duicu”, in estul Republicii Moldova lucrurile se agraveaza, Putin evoca posibilitatea utilizarii fortei armate in Ucraina si someaza Republica Moldova sa ridice asa zisa blocada a Transnistriei.

 Citeste si: CATALIN PREDOIU: Ponta nu a condamnat actiunile lui Putin pentru ca PSD are totalitarismul in ADN-ul politic