PREDOIU: Modelul economic promovat de VICTOR PONTA are doi piloni: CONSUMUL si CORUPTIA

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU afirma ca Romania are cel mai lent ritm de CRESTERE ECONOMICA, sustinand ca ‘modelul’ economic promovat de ‘tehnocratul’ VICTOR PONTA se bazeaza pe consum si coruptie.

“Tabloul idilic al economiei care creste necontenit, pictat de ‘tehnocratul’ VICTOR PONTA in culorile minciunii, incepe sa se destrame. Romania are cel mai lent ritm de crestere economica din UE in trimestrul doi fata de trimestrul precedent, de doar 0,1%. Incepem sa platim pretul lipsei de reforme in sectorul public din economie. Incepem sa vedem ca aventura pe care ne-a propus-o ‘tehnocratul’ VICTOR PONTA, sa crestem doar pe consum, e o PROSTIE ECONOMICA”, spune CATALIN PREDOIU, intr-o declaratie de presa.

CITESTE SI: PREDOIU, DESPRE CRIZA REFUGIATILOR: PONTA SI DRAGNEA AU PUS ROMANIA INTR-O SITUATIE IMPOSIBILA

CATALIN PREDOIU apreciaza ca Romania poate creste sustenabil doar daca indeplineste simultan cateva conditii, si anume investitii publice in infrastructura, sanatate si educatie, atragerea si stimularea investitiilor private, reforme in sectorul public din economie, echilibre bugetare.

“La acestea se poate adauga si consumul, dar nu putem miza doar pe consum. ‘Modelul’ economic promovat de ‘tehnocratul’ VICTOR PONTA cuprinde doi piloni: CONSUMUL si CORUPTIE. Noi propunem altceva: investitii, munca, legalitate si multa seriozitate in actul guvernamental. Plus conectarea la politica executiva (Comisia Europeana) mare europeana, acolo de unde am fost exclusi din cauza arogantei si miopiei politice a premierului VICTOR PONTA”, arata liderul PNL.

CITESTE SI: PREDOIU: PONTA SI TEODOROVICI SA AJUSTEZE CHELTUIELILE, ALTFEL PUNEM CAINII PE EI

Sursa foto: gandul