PREDOIU: Nu am renuntat la ideea de a PROTESTA in strada. Vom continua lupta pana cand PONTA va pleca

CATALIN PREDOIU, PNL, RENUNT, PROTESTE, GUVERNUL PONTA, VICTOR PONTA, LANT UMAN, MITING, PSF, AMANARE, CONTRAMITING

CATALIN PREDOIU a declarat ca PNL nu a renuntat la protestele din strada impotriva guvernului PONTA. Desi lantul uman trebuia sa aiba loc vineri, 12 iunie, actiunea a fost amanata din cauza contramitingului PSD.

”Au trecut cateva ore de la rezultatul votului. La proxima noastra intalnire de luni vom lua in calcul toate variantele posibile ca sa oprim acest guvern, ca sa obtinem demisia domnului Ponta prin mijloacele parlamentare. S-a anuntat ca acel lant uman va fi amanat si nu anulat, pentru ca am dorit sa evitam orice incident care sa fi pus in lumina proasta Romania, ori ati vazut atitudinea extrem de belicoasa, obraznica exprimata de domnul Ponta cu acele amenintari, dar mai mult ati vazut si contramitingul.

 CITESTE SI: PNL a decis sa ANULEZE MITINGUL de vineri de la PALATUL PARLAMENTULUI

Nu am renuntat la ideea de a protesta in strada, cu sguranta vor fi luate anumite decizii. Pot sa va spun ca vom continua acesta lupta pana cand domnul Ponta va pleca. Nu poate continua un astfel de guvern, nu merita romanii un astfel de guvern care este condus de un premier care a spus in Palament: dar ce am facut ca sa plec? Iresponsabilitatea este evidenta”, a declarat PREDOIU la B1TV. 

CITESTE SI: PSD, MITING in acelasi timp cu PNL, vineri, la Parlament. BLAGA: “Ne asteptam la PROVOCARI”  

Sursa foto www.agerpres.ro