PREDOIU: PONTA si TEODOROVICI sa ajusteze CHELTUIELILE, altfel punem CAINII pe ei

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU le cere premierului VICTOR PONTA si ministrului Finantelor, EUGEN TEODOROVICI, sa elaboreze rapid un program de ajustare a cheltuielilor in administratie, cat si de reforma a companiilor cu capital de stat.

“Ii cer public dl PONTA si dl TEODOROVICI sa inceapa rapid sa elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice in administratie. Dansii au spus ca pot face aplicabil CODUL FISCAL ajustand cheltuielile. Vrem sa vedem si noi acest program. Este obligatia Guvernului. De asemenea, ii cer dl PONTA sa prezinte rapid un plan de reforma, de privatizare, de restructurare, de listare la bursa a companiilor cu capital de stat.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU A PRIMIT DE ZIUA LUI UN CIOBANESC BUCOVINEAN DIN PARTEA LIBERALILOR

A facut praf companiile de stat, le-a lasat capusate, inglobate in datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaura neagra a economiei nationale. Altfel, punem cainii pe ei, ca acum avem caini”, a spus Predoiu, intr-o conferinta de presa, dupa reuniunile BPN si grupurilor parlamentare ale PNL de la Gura Humorului.

CATALIN PREDOIU a primit cadou din partea liberalilor un ciobanesc carpatin, la o petrecere organizata la Gura Humorului cu ocazia zilei sale de nastere.

CITESTE SI: BPN PNL. BLAGA: AM DECIS SA NU MAI DEPUNEM ALTE AMENDAMENTE LA CODUL FISCAL

Sursa foto: jurnalul