PREDOIU: PONTA, umil vasal al Rusiei

Catalin Predoiu

CATALIN PREDOIU a lansat, luni, un atac DUR la adresa lui VICTOR PONTA pe care il considera un viiitor “umil vasal al Rusiei”.

Reactia prezidentiabilului PDL vine dupa ce Traian Basescu a declarat ca Federatia Rusa sustine teroristii din Ucraina si a cerut o reactie ferma a UE impotriva Rusiei dupa doborarea avionului cu 298 de pasageri la bord in Ucraina.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Este nevoie de un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA cat mai REPEDE dupa alegerile prezidentiale

”Ponta va fi un umil vasal al Rusiei. Ponta tace in continuare fata de doborarea criminala a avionului malaiezian. E o dovada in plus ca va duce o politica de vasalitate fata de Rusia, daca va ajunge Presedintele Romaniei. Am cerut la randul meu o ancheta internationala si un tribunal penal international pentru judecarea vinovatilor.

Citeste si: CULTURA, principalul argument al PREZIDENTIABILULUI IOHANNIS

Pozitia exprimata de Romania azi prin vocea Presedintelui Basescu este corecta, chiar daca e dura. In chestiuni de interes major pentru Romania si UE ar trebui sa fim uniti, dincolo de ceea ce ne desparte in politica interna. E vorba de securitatea cetatenilor nostri. Securitate de care lui Ponta nu i pasa, pentru ca e evident umil fata de Rusia.”, a notat CATALIN PREDOIU pe pagina personala de Facebook.