PREDOIU: SLOGANUL folosit de VICTOR PONTA aduce aminte de RETORICA BOLSEVICA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele ACL, a declarat joi ca sloganul folosit de Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este unul nationalis comunist si aduce aminte de retorica bolsevica.

Predoiu l-a criticat dur pe premierul Ponta si PSD-ul in general care au lansat ideea ca ACL prin campania si mesajele lor duc la sentimente de sciziune si secesiune in Transilvania.

CITESTE SI: PREDOIU: PONTA-TARICEANU, tandemul CORUPTIEI si al RECESIUNII ECONOMICE

Liderul Aliantei Crestin Liberale (ACL) sustine ca aceste acuze sunt niste minciuni si afirma, in replica, faptul ca Victor Ponta “scoate din dulap monstrii care au bantuit Romania”.

“Este un mesaj care cuprinde o minciuna. Nu s-a facut nicio diferentiere intre provonciile romanesti. Maine de exmplu mergem la Galati. Nu se acopera minciuna lui Ponta.

CITESTE SI: Dosarul EADS. Vasile Blaga ar fi vizat in megadosarul de coruptie 

Sloganul lui  Ponta e nationalist comunist. (…) In vorbe toti suntem patrioti. E retorica bolsevica. E revoltator sa scoti toti mosntrii astia care au bantuit poporul roman din dulap. Vorbesti de sciziune – ea nu exista. Fiecare e mandru de tuica din judetul lui, dar nu exista in capul niciunui roman ideea de fi scindare, poate doar in capul sec al domnului Ponta”, a conchis Catalin Predoiu.

Sursa foto: jurnalul.ro